• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Фото Тапети

Дизайнерски луксозни фототапети изработени изцяло по ваш размер. Фото тапети с релефна текстура и висока плътност на материала като имате избор между текстилни, хартиени, флис, винилова основа. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Рисувани цветя, пейзажи, водопади, природни забележителности, панорамни, детски тапети с модерна визия. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим.
Виж още 24 продукта
Разгледай още:
Детски Тапети Фототапети с карти на света Арт Тапети 3D Тапети Тапети Цветя Тапети Космос Тапети за таван Тапети Природа Тапети с Пейзажи Тапети с Животни Абстрактни тапети Шевици / Възрожденски Тапети с орнаменти Тапети тухли, камъни и дърво Тапет по Мой дизайн

Фото Тапети

Фототапети изработени по ваш размер

Луксозните Фототапетите на Арт Гифт Decor са подходящи за всякакви помещения. Направете този невероятен подарък за дома си. Зарадвайте себе си и блеснете пред близките и приятели ! Разнообразие от модерни тапети за спалняхолдетска стаякоридорантре, спа салон, студио, офис, салон за красота, заведение, хотел, водоустойчиви тапети и др.

Тапети или фототапети ?

Фото тапети с уникален дизайн – една страхотна идея да направите оригинален подарък за дома си. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Автомобили, градове, световни забележителности, природни кътчета. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим за фототапети.

За какви помещения са подходящи фототапетите ?

Фототапетите са красиви и подходящи за всякакви помещения.При избора на тапет е необходимо да се съобрази размера на помещението, има ли достъп на слънчева светлина, колко мебели ще има във стаята и дори цвета на мебелите. В повечето случаи при обзавеждане на ново жилище интериорният дизайн е възложен на дизайнер и избора на мебели и тапети се оставя в техните ръце. Когато избирате сами тапет знаем че голяма част от дизайните ни ще ви грабннат, но е необходимо да съобразите цветовете на тапета с цветовете на вашата стая. избирайте близки тонове, тапета е акцент и зобавянето му на всяка стена ще направи стаята визуално по малка точно затова препоръчваме да е само на една стена.

Фототапет по ваша идея

Ние от магазин за тапети Варна, предлагаме също печат на тапети с предоставено от Вас изображение. Можете да изберете подходяща снимка за тапет от сайта www.123rf.com, и Shuterstock. когато избирате изображение за печат на тапет е необходимо изображението да е с висока резолюция, по възможност търсете векторни файлове или изображения с най много пиксели.

Видове фототапети

Фототапетите отпечатани на основа от нетъкан текстил или познати като флис тапети са едни от най препоръчваните, това е така защото те се лепят и евентуално отлепват много лесно, текстила е мек материал, има дишаща функция и не позволяна на стените да се образува мухал. Тапетите са хипоалергични и не предизвикват алергии. Възможно е отпечатване и на самозалепващи фототапети като те са с лесен монтаж и при тях не е нужно нанасяне на лепило на стената а само се пръскат с вода.

Уникални дизайни и разнообразие от 3d фототапети / 3д тапети отпечатани на основа отнетъкан текстил  или флис основа, винилови тапети. Когато правите избор от нашия каталог е добре да знаете че дизайните подлежат на редакция, бихме могли да променяме цветове, да разместваме елементи, да добавяме или махаме обекти от файловете преди печат. Ние изпращаме визуализации на поръчаните тапети преди да се пуснат за печат към производството. Стилни тапети за стена с флис основа със и без PVC.

Тапети по категории и теми

Подбрали сме ви различни предложения на тапети, освен влагоустойчиви тапети за баня и текстилни тапети за детска стая ние имаме и разнообразие от хартиени тапети на които сме вносители.  

Разгледайте нашите дизайни по категории и теми като Картини с Пейзажи, 3Д модели, арт, градове, планини, мостове, имитация на прорец, цветя, природата, животни, коне, море,  картини, графити, много други.

Защо Art Gift има предимство в продажбата на тапети спрямо своите конкуренти ?

Онлайн магазин Арт Гифт е Европейски кпроизводител на голяма част на предлаганите продукти и основно на тапетите  / foto tapeti /, това ни позволява да предложим на нашите клиенти най добри цени, евтини тапети и с гарантирано най-високо качество. Ако търсите евтин 3d фототапет за спалнята, тапети за детската стая или тапети за хол и искате качеството да е като на висок клас италиански тапети, то до сега беше необходимо да обиколите всички магазини във Варна, София, Пловдив, Бургас, Плевен, Велико Търново и др. Вече всичко е възможно във нашият онлайн магазин. Просто отворете дадена категория и изберете от нашият каталог най подходящият за вас тапет било то: Хартиен, флисов, текстилен, винилов тапет. 

Влагоустойчиви

Когато се очертава тапета да се почиства по интензивно, ние предлагаме технология на печат която запечатва тапета с лаково гланцово или матово покритие. по този начин ще можете интендивно да се радвате на ярки изображения без петна по тях. Почистването на тапета се извършва със влажна кърпа. Влагоустойчивото покритие се постига благодарение на предпазен слой лак.

Какво лепило ще ми е нужно за да залепя фототапет ?

Не се притеснявайте ние сме се погрижили за всичко. Лепилото което ще ви е необходимо за монтаж на тапета се предоставя безплатно от нас. Лепилото което получавате е лепило за тежки тапети. в категория тежки тапети попадат: винилови тапети, хартиени тапети, флисови тапети. Така вашата стенна картина ще бъде перфектно запелнала за стената. ако имате малки деца обичащи да "чоплят" краищата на тапета, то предлагаме и лепило за подлепване на краища за по здраво фиксиране. Лепилото след изсхване а прозрачно и не се забелязва. 

Как да изберете изображението за фототапета така че да отговаря на размерите на вашата стена ?

Когато се печата фототапет по изображение предоставено от вас е важно да се съобрази размера на снимката така че при разтягане да не се наруши качеството и. Най често предоставените файлове за печат от клиенти са от Shuterstock / сайт, банка за изображения / в каталога за изображения може да изберете всяко едно изображение и да ни го изпратите. ние ще го обработим и оразмерим в размерите на вашата стена или таван и ще го отпечатаме на тапет за вас. избора на медия е богат: хартиен, винилов, флисов тапет / основа от нетъкан текстил с преплетени pvc нишки за по голяма здравина /. Както виждате ние разполагаме с нас 2000 дизайна, можете бързо и лесно да използвате инструмента за търсене във всяка желана от вас категория. Натиснете бутона филтър и ще ви се зареди търсачка където да въведете вашите критерии като: цвят, тема, за какво помещение ще бъде тапета. 

За гр. Варна, можете да посетите нашият магазин за тапети където ще можете да разгледате структурите, както и видовете дизайни за фототапети