• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Абстрактни тапети

Абстрактни тапети

Тук ще откриете изобилие от красиви и нестандартни предложения на абстрактни тапети, с които да промените домашния интериор. Фототапети с различни геометрични и нестандартни форми – триъгълници, квадрати, правоъгълници, кръгове, криви линии и флорални мотиви. Красиви изображения, които съчетават различни художествени детайли  и цветове. Тук можете да откриете скици, рисунки , картини и графики, които съчетават в себе си елементи като шестоъгълници, пера, звезди, птици, дървета, сгради и триизмерни изображения, риби, природни забележителности, планини, морета, езера, реки, животни . Различни съчетания от художествени стилове, пресъздаващи картини от епохите на ренесанса, средновековие.

Какво представляват абстрактните тапети?

Този вид тапети представляват интересни, нереалистични и дори малко вълшебни творения на изкуството. Картини, в които всеки един отделен човек ще открие свой собствен смисъл и значение. Сред тези изображения много често ще откриете различни фигури и форми, които на пръв поглед не са съвместими една с друга. Но в един по-широк смисъл, абстрактните тапети създават голяма нестандартна картина, с която можете да мечтаете и да развивате своето въображение. 
В категория абстрактни тапети сме подбрали изображения, които  да стимулират вашето въображение. Картини показващи магични светове, шарени планини, остри планински върхове, златни и сребърни птици, прелитащи над красиви разноцветни облаци в небе, пълно със звезди и светулки.  Златни гори, цветя, цветя, дървета, планети, замъци, коне и много други съчетания. Абстрактните тапети показват различни подходи на художественото изкуство, които изразяват всичко, което ни заобикаля по един различен начин. Потапят ни в свят на загадъчни картини, нереални пейзажи и места, които ни пленяват с наситени и преплитащи се цветове, елементи и художествени символи.

За какво помещение са подходящи абстрактните тапети?

Този вид фототапети са подходящи за всеки вид помещение и са едно чудесно решение за малко по-смели и различни интериорни промени. Подходящи са за хол, офис и административни помещения, spa центрове и салони, творчески центрове и офиси и всяко друго място, в което да развихрите въображението си.  
Тънкостта при изборът на абстрактни тапети е да съумеете да съчетаете разчупените детайли на изображението с останалата част от интериора. Поради тази причина ние ви препоръчваме да заложите на по-изчистен интериор, когато сте избрали да декорирате дома си с абстрактни тапети. По този начин изображението ще успее да изпъкне и да се представи пред вас в пълния си бласък. 

Защо да изберете абстрактен тапет при нас?

Ние знаем колко важен е уюта не само у дома, но и на работното ни място, на различни обществени места и като цяло всяко място, което посещаваме. За това специално за вас ние подбираме всяко изображение, което ви представяме при изборът ви на фото тапет. Абстрактните тапети са едни от любимите ни варианти, защото разкриват изключително много възможности. Със сигурност всеки един от вас ще открие себе си в поне една от тези невероятни и различни картини. 

Как се лепят тапетите ?

Начина на лепене на тапетите е лесен. Преди започване на монтажа на фототапета е необходимо стената да е обезпрашена. Това можете да направите с влажна кърпа. след като сте обезпрашили стената, можете да я грундирате с грунд или с много рядко разредено лепило за тапети. Може да избирате между монтаж със или без застъпване. Пълни инструкции за монтаж на тапети можете да видите тук