Фототапет Абстракция

Флис - Канаваца
Код wall10180835
5.00
694

Уникален Фототапет Абстракция, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петя

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Р. Георгиева

Фототапетът е дори по-хубав на живо, отколкото на снимките. Изключително доволна съм!

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

С. Пенева

Поръчах фототапет за детската стая и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени!

Силви

Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така.

Даниела

Много съм доволна, тапетът изцяло преобрази детската стая. Прекрасна изработка и качество!

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстракция ?

Тапет за офис Абстракция, е абстрактен и се предлага на адреса, който споменавате. Той съчетава различни геометрични фигури в цветовете сиво, жълто, черно, зелено, червено и бяло. Тези цветове добавят динамичност и наситеност към дизайна на тапета.

Геометричните фигури създават модерно и стилно излъчване, което го прави подходящ избор за различни пространства като спалня, всекидневна, коридор, хол или офис. Тапетът може да добави интерес и визуален контраст към всяко от тези помещения.

Сивото и черното предоставят стабилност и класически акценти, докато жълтото, зеленото и червеното внасят свежест и живост. Белият цвят създава баланс и подчертава контраста с останалите цветове.

Този абстрактен тапет е подходящ за хора, които ценят съвременния стил и желаят да придадат уникалност и изразителност на своето помещение. Без значение дали сте се насочили към уютна спалня, жива всекидневна или професионален офис, този тапет може да добави интерес и стил към всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни интериорни помещения. Благодарение на комбинацията от геометрични фигури в сиво, жълто, черно, зелено, червено и бяло, той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, коридора, хола или офиса. Неговият модерен и стилен дизайн добавя динамичност и наситеност към всяко помещение. Независимо дали сте в домашна обстановка или в работна среда, този тапет ще внесе интерес и визуално привличане към вашето околие.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв