Фототапет Абстракция

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10180835
5.00
794

Уникален Фототапет Абстракция, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Нанси

Много съм доволна!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Marina Pencheva

Страхотни, много отзивчиви, бърза и качествена изработка!

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстракция ?

Тапет за офис Абстракция, е абстрактен и се предлага на адреса, който споменавате. Той съчетава различни геометрични фигури в цветовете сиво, жълто, черно, зелено, червено и бяло. Тези цветове добавят динамичност и наситеност към дизайна на тапета.

Геометричните фигури създават модерно и стилно излъчване, което го прави подходящ избор за различни пространства като спалня, всекидневна, коридор, хол или офис. Тапетът може да добави интерес и визуален контраст към всяко от тези помещения.

Сивото и черното предоставят стабилност и класически акценти, докато жълтото, зеленото и червеното внасят свежест и живост. Белият цвят създава баланс и подчертава контраста с останалите цветове.

Този абстрактен тапет е подходящ за хора, които ценят съвременния стил и желаят да придадат уникалност и изразителност на своето помещение. Без значение дали сте се насочили към уютна спалня, жива всекидневна или професионален офис, този тапет може да добави интерес и стил към всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни интериорни помещения. Благодарение на комбинацията от геометрични фигури в сиво, жълто, черно, зелено, червено и бяло, той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, коридора, хола или офиса. Неговият модерен и стилен дизайн добавя динамичност и наситеност към всяко помещение. Независимо дали сте в домашна обстановка или в работна среда, този тапет ще внесе интерес и визуално привличане към вашето околие.

Цена:
38 00 лв