Фототапет - Баскетбол

Флис - Канаваца
Код WALLMS10
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет с интересно триизмерно изображение - Баскетбол. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Й. Христова

Фототапетът е със страхотен дизайн и качество. Стаята ни стана много по-уютна.

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

София

Фототапетът е точно както го искахме. Високо качество на печата и лесен за поставяне. Прекрасен продукт!

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

С. Николова

Монтажът на фототапета беше лесен и бърз. Той преобрази напълно хола ни и сега изглежда като нов.

Силвия

Препоръчвам!

Кристиян

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Тапетът е с много добро качество

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени..

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Баскетбол?

Този фототапет е идеален за тийнейджър, който обича баскетбола или желае да преобрази стаята си в спортен характер. В средата на тапета се намира ярко оранжева баскетболна топка, която привлича погледа и придава на стаята жизненост и динамичност. В горната част на тапета има снимка на играч на баскетбол, който залита към коша за игра.

Цветовата гама на тапета включва синьо и оранжево, които са традиционните цветове на много баскетболни отбори. Това съчетание на цветовете е динамично и привлекателно за окото, като може да допълни стилната атмосфера в стаята.

Тапетът е направен от висококачествени материали и е лесен за поставяне на стената. Той е подходящ за стени в стаята на тийнейджъра или в друго помещение, където желаете да добавите спортен или активен елемент. Този фототапет е перфектното допълнение към интериора на всеки тийнейджър, който обича баскетбола или желае да преобрази стаята си в забавна и енергична обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет Баскетбол е подходящ тапет за детска стая или стая на момче, които обичат спорта и по-конкретно баскетбола. Той може да добави динамика и жизненост в стаята и да вдъхнови момчетата да постигат своите цели като спортисти.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв