Фототапет Библиотека: Многоцветен арт за уют и култура | Фото Тапети

Фототапет Библиотека

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1122504
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Библиотека?

Фототапетът "Библиотека" е впечатляващ и многоцветен арт тапет, който илюстрира образа на една богата и красива библиотека. Той създава уникална атмосфера и допринася за усещането за уют и култура във всяко пространство, в което се постави.

Тапетът имитира библиотеката, изпълнена с книги и различни предмети. Разнообразието от цветове, включващо синьо, червено, кафяво и зелено, прави го живописен и вълнуващ за гледане. Тези цветове добавят дълбочина и богатство към дизайна, което води до създаването на привлекателен визуален ефект.

Фототапетът е подходящ за различни помещения, включително хол, трапезария, спалня, офис, детска градина или тапет за училище. В хола или спалнята, той може да се използва като акцентен стенен панел, който привлича вниманието и създава интересна фокусна точка в стаята. В офисната среда, фототапетът може да се използва за създаване на стимулираща и вдъхновяваща обстановка. В детските градини или училищата, тапетът може да помогне за стимулирането на любовта към книгите и ученето.

Съчетавайки стил, цвят и визуална сложност, фототапетът "Библиотека" е прекрасно допълнение към всяко интериорно пространство. Той предлага не само красота, но и възможността за създаване на уникална атмосфера и изразяване на личен стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Библиотека" е подходящ за множество места, включително домашни и обществени интериори. Той може да се използва в хола, трапезарията или спалнята, за да добави уют и културна атмосфера. Също така е подходящ за офиси, където може да вдъхновява и стимулира творческия процес. В детски градини или училища, фототапетът може да създаде игриво и образователно пространство. Той предлага възможности за персонализация и добавяне на визуален интерес към различни пространства.

Цена:
35 00 лв