Фототапет - Футболна мотивация

Флис - Канаваца
Код WALLMS11
5.00
694

Фототапет с интересно изображение - Футболна мотивация. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Футболна мотивация?

Фототапетът на футболна тематика от е перфектното допълнение към стаята на момче, която обича футбола. Тапетът е изключително подходящ за детска стая на момче, тийнейджърска стая или за всяка стая, която има спортна тема.

Фототапетът е украсен с мотивиращи надписи, които са поставени на заден фон, и на футболист, който рита топката. Цветовете на тапета са в синьо, жълто и сиво, които добавят динамичност и енергия в стаята.

Качественото изображение и ярките цветове на тапета ще превърнат стаята на момчето във вълнуващо място за игра и отдих. Футболната мотивация на тапета ще вдъхнови момчето да постигне по-големи постижения и да следва мечтите си.

Фототапетът е лесен за поставяне и поддръжка, като същевременно предлага голямо разнообразие от размери. Art-Gift.net предлага най-високо качество на тапетите си, което гарантира дълготрайно удоволствие от тяхното използване.

Ако търсите тапет на футболна тематика за стаята на момчето си, фототапетът Футболна мотивация е перфектният избор за вас!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за тинейджърска стая, свързан с футбол, както и юношески стаи, спални или за стаята на истински фен. Този фототапет на футболна тематика е подходящ за много различни стаи, като основната му характеристика е, че е идеален за стая на момче, който обича футбола.

Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв