Фототапет - Футболна мотивация

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS11
5.00
794

Фототапет с интересно изображение - Футболна мотивация. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Мирела

Уникални сте!

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Футболна мотивация?

Фототапетът на футболна тематика от е перфектното допълнение към стаята на момче, която обича футбола. Тапетът е изключително подходящ за детска стая на момче, тийнейджърска стая или за всяка стая, която има спортна тема.

Фототапетът е украсен с мотивиращи надписи, които са поставени на заден фон, и на футболист, който рита топката. Цветовете на тапета са в синьо, жълто и сиво, които добавят динамичност и енергия в стаята.

Качественото изображение и ярките цветове на тапета ще превърнат стаята на момчето във вълнуващо място за игра и отдих. Футболната мотивация на тапета ще вдъхнови момчето да постигне по-големи постижения и да следва мечтите си.

Фототапетът е лесен за поставяне и поддръжка, като същевременно предлага голямо разнообразие от размери. Art-Gift.net предлага най-високо качество на тапетите си, което гарантира дълготрайно удоволствие от тяхното използване.

Ако търсите тапет на футболна тематика за стаята на момчето си, фототапетът Футболна мотивация е перфектният избор за вас!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за тинейджърска стая, свързан с футбол, както и юношески стаи, спални или за стаята на истински фен. Този фототапет на футболна тематика е подходящ за много различни стаи, като основната му характеристика е, че е идеален за стая на момче, който обича футбола.

Цена:
38 00 лв