Детски фототапет - Вълшебни китове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10765629
5.00
794
Детски фототапет - Вълшебни китове, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Кремена Стоянова

За Коледа се доверих на вашия професионализъм и за предстоящия ни семеен прасник отново ще го направя!
Благодаря, страхотно сте!

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет Вълшебни китове?

Тапетът за детска стая в син цвят, Вълшебни китове, е идеален за стая на момченце с морска тематика. Тапетът представя два големи кита и създава настроение на бърза и безкрайна приключение в океана. Основните цветове в тапета са различни нюанси на синьото, което добавя спокойствие и хармония в стаята. Този избор на цветове пренася малкото момче в свят на морските дълбини, плуващи рибки и чудни морски създания. Тапетът не само е визуално привлекателен, но също така и стимулира детската въображение и любопитство, като въвлича детето в усещането да е част от морската приказка. Той е перфектно допълнение към интериора на детската стая и със сигурност ще създаде впечатляваща обстановка за вашето момченце.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът в син цвят с морска тематика и големи китове е подходящ за детски стаи на момченца. Той може да се използва както в домашни условия, така и в обществени пространства, като детски ясли, детски градини или училища. Този тапет създава игрива и уютна атмосфера, вдъхновяваща детето да се наслаждава на своята стая и да се потопи в морската приказка. Неговите сини нюанси придават спокойствие и хармония, което е особено важно за детското съня и отдих. Безспорно, тапетът с морска тематика ще допринесе за създаването на прекрасна и приятна обстановка за вашето момченце.

Цена:
38 00 лв