Детски фототапет - Животинки на къмпинг

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-18
5.00
794

Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Животинки на къмпинг?

Този уникален детски тапет е идеален избор за всеки малък експлоратор, независимо от пола му. С ярки и забавни детски животинки, облечени в индиански шапки, този тапет ще забавлява и вдъхновява вашето дете. Виждат се жирафчето, слончето, прасенцето, маймунката и птиците, които направо оживяват стаята.

На задния план на тапета има изобразени индиански палатки, които придават усещане за приключение и игривост в стаята. Дизайнът използва синьо, зелено, розово и бежово в нежни пастелни нюанси. Тези топли и успокояващи цветове създават уютна атмосфера и са приятни за окото.

Тапетът с индианска тематика е прекрасен избор за детска стая, който ще стимулира въображението на вашето дете и ще му помогне да създаде свой собствен свят на игра и открития. Със своите забавни животинки и индиански мотиви, този тапет създава весел и вдъхновяващ фон за незабравими детски приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален детски тапет е идеален за декориране на детски стаи и детски игрални помещения. Тапетът създава весела и игрива обстановка, подходяща за деца от различни възрасти. Благодарение на своите забавни детски животинки и ярките индиански мотиви, тапетът ще вдъхнови въображението на детето и ще го привлече към игра и открития. Независимо дали става въпрос за момченце или момиченце, този тапет ще създаде уютно и весело пространство, където детето ще може да се забавлява и развива.

Цена:
38 00 лв