Детски Фототапет - Пътуване във времето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-027
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Пътуване във времето, подходящ за апликация в детска стая на момче или стая от смесен тип. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
1 поръчка за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Детски Фототапет - Пътуване във времето?

Този фототапет е като прозорец към един фантастичен свят, където въображението не познава граници. Плаващи в меката светлина на залеза, въздушните балони изглеждат като тихи пътешественици в обширното небе, обагрено в пастелни нюанси на розово, лилаво и синьо. Облаците, боядисани в топли цветове, придават усещане за мекота и спокойствие, като по тяхната повърхност се открояват фантастични планети и звезди, които допълват сцената с мистична глъбочина.

Всяка детайл е замислен с цел да стимулира въображението и любопитството на детето, като го кани на едно невероятно приключение извън земните граници. От първия поглед към фототапета, малки и по-големи могат да се отдадат на мечти за космически експедиции и вълшебни светове. Тази картина е подходяща както за момчешки, така и за смесени детски стаи, обещаваща безкрайни часове на игра и творчески полет.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Идеален за стимулиране на въображението на децата и създаване на чудесна атмосфера за игра и обучение. Тапетът може да се превърне в централен елемент в място за забавления, където децата да се потапят в света на фантазията.Вдъхновяващото изображение може да насърчи любознателността и любовта към знанието и научните изследвания.

Цена:
38 00 лв