Детски фототапет - Сърца и балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-33
5.00
794
Детски фототапет - Сърца и балони, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво -

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Христина Андреева

Качествено, бързо обслужване и изработка. Доволни сме и благодарим!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сърца и балони?

Тапетът за детска стая с балони и сърчица представлява идеален избор за украса на момичешка детска или бебешка стая. Този зашеметяващ дизайн съчетава игривост и магия, изобразявайки балони с горещ въздух във формата на сърца, които плават във въздуха. Във всяко от балоните може да се забележат две бели зайчета, които се наслаждават на своето приключение.

Централният елемент на тапета е кафяво мече, което се държи здраво за няколко розови балона. Това усмихнато и нежно мече става част от тази мечтана сцена, където всичко е възможно. Тапетът оживява с ярки и наситени цветове - розово, кафяво и лилаво, които придават уют и топлина на стаята.

Под балоните и мечето се простира прекрасно селце с весели къщички, което допълва атмосферата на съня и фантазията. Този ъгъл на тапета пренася детето в малък свят, пълен с приключения и забавления.

Избирането на този тапет за стая на момиче създава уютна и вдъхновяваща обстановка за детето. Сърцата, балоните, зайчетата и мечето допринасят за усещането за любов и радост в стаята, едновременно стимулирайки детското въображение и креативност.

Тапетът за бебешка стая с балони и сърчица не е само естетически аксесоар, но и прозорец към свят на мечти и приказки, който детето може да изследва и се наслаждава по безброй начини.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с балони и сърчица е подходящ за декорация на детски стаи или бебешки стаи за момичета. Той създава вълнуваща и магическа обстановка, която стимулира детската фантазия и креативност. Тапетът предлага ярки и наситени цветове, които придават топлина и уют в стаята. Със своята игрива и романтична визия, този тапет е идеален за създаване на привлекателно и вдъхновяващо пространство за детето.

Цена:
38 00 лв