Детски Фототапет с животни - Живописна джунгла

Флис - Канаваца
Продуктов код WALL1334296877
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет с животни - Живописна джунгла. Артистичен проект, вдъхновен от красотата на природата! Забавният дизайн ще добави акцент в декора на всеки дом, преяръщайки пространството в арена за игри и забавляния! 
1 поръчка за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Даниела Панова

Отлично качество и професионализъм. Благодарим ви! �
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво преедставлява детски фототапет с животни - Живописна джунгла?

Поглезете стените си с този богат и живописен фототапет с животни, който оживява с разнообразие от диви животни и пищна тропическа растителност. Изобразявайки елегантни жирафи, разноцветни птици, любопитни маймуни и скрити антилопи сред гъстата зеленина, този фототапет превръща всяка стая в авантюристичен рай. Перфектен за детски стаи, игрални зони, или като ексцентричен акцент в модерен дом, той добавя динамика и забавление в пространството. Живите цветове и детайлни илюстрации създават впечатление за дълбочина и изследователски дух, като в същото време предлагат възможност за образователен разговор с младите умове за разнообразието в природата

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с животни от джунглата е чудесен за оживяване на детски стаи, като вдъхновява въображението и любопитството на децата, осигурява забавен фон за игрални зони и детски кътове и стимулира креативната игра. В учебни заведения и библиотеки, той придава образователен елемент, като учи децата за дивата природа и различните животни. В педиатрични клиники и болници, фототапетът може да превърне пространствата в по-приятни за младите пациенти, а в тематични парти зони или събития, той е идеален за създаване на вълнуващ и богат на фантазия декор. Ресторанти и кафенета също могат да използват този фототапет в детски кътове за задържане на вниманието на децата. С ярките си цветове и интересни животни, фототапетът е не само украшение за стената, но и служи като образователен инструмент, предизвикващ любознателност и научно разбиране у децата.

Цена:
38 00 лв