Детски фототапет - Хавайско парти

Флис - Канаваца
Код wall10741808
5.00
694

Детски фототапет - Хавайско парти, подходящ за апликация в детска от смесен тип (момче/ момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

За къде е подходящ детският фототапет Хавайско парти?

Тапетът "Хавайско парти" е идеален за декорацията на детска стая, чудесна идея за тапет в тийнейджърска стая или детски кът, както и за детска градина. Неговият дизайн представлява жираф и елен с цветни венци на главата, което добавя игривост и весел настроен в стаята.

Основният мотив на тапета е представен от жираф и елен, които са изобразени с ярки цветове и забавни изрази. Тези детайли създават вълнуваща атмосфера и ще впечатлят децата. Около животните се намират големи зелени листа, които придават на тапета естествен и тропически вид.

Цветните венци на главата на жирафа и елените допълнително подчертават темата на тапета - хавайско парти. Те са свежи, ярки и привличат погледа, като създават настроение на радост и забавление.

Тапетът е подходящ за декориране на детски пространства, където се насърчава креативността и въображението на децата. Живописните мотиви и наситените цветове ще създадат весело и приятно настроение в стаята, което ще помогне за развитието на детската фантазия.

Този тапет може да бъде комбиниран с други аксесоари и мебели в стаята, които да допълнят общия дизайн и да придадат завършен вид на интериора. Хавайската тематика на тапета ще донесе екзотика и разнообразие в стаята, което ще направи престоя на децата в нея по-забавен и интересен.

Със своя ярък и красив дизайн, тапетът "Хавайско парти" е отличен избор за създаване на щастливо и вълнуващо пространство за децата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Хавайско парти" е подходящ за различни детски пространства - детска стая, тийнейджърска стая, детски кът, детска градина. Тапетът ще създаде весела и игрива обстановка в детската стая. Ярките цветове, животинските мотиви и цветните венци ще привличат вниманието на децата и ще им предложат забавна визуална стимулация.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв