Фототапет Балони в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10489732
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Галина

супер е

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет Балони в небето ?

Детски тапет "Балони в небето", изобразява красиво синьо небе с бели облаци, което създава усещане за безкрайно пространство и свобода. В небето летят шарени балони, които придават весел и игрив вид на общата композиция. Във всеки балон има нарисувано животно - лисица, куче и панда. Тези герои придават уникален и приказен стил на тапета, който може да вдъхнови детската фантазия и въображение.

Допълнително, над пастелните облаци прелитат птици в бяло и сиво, които придават реализъм и живост на цялостната сцена. Тези малки детайли обогатяват визуалния опит и могат да предизвикат детската радост и любопитство.

Тапетът е изработен с внимание към детайлите и качествени материали, което го прави подходящ избор за декориране на детската стая или спалня. Дизайнът е добре подбран, за да създаде уютна и радостна обстановка, която да стимулира детското въображение и игривост.

Със своите ярки и живи цветове, тапетът може да допринесе за създаването на приказно място, където децата могат да се чувстват щастливи и комфортни. Той съчетава топлото усещане на у дома с магията на детската фантазия.

Този тапет е прекрасен избор за всеки родител, желаещ да украси детската стая или спалня със стил и личност, като същевременно предоставя радостни и приказни моменти на детството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с красиво синьо небе, бели облаци и летящи шарени балони с животни е идеален за декорация на детски стаи и спални. Със своя приказен дизайн, той ще създаде уютна и радостна обстановка, стимулираща детската фантазия и творчество. Подходящ е както за момичета, така и за момчета, поради своите живописни и игриви елементи. Тапетът може да се постави в детски стаи в домовете, но също така може да бъде използван и в детски кътове в обществени места като детски градини, училища, игрални зони и детски заведения.

Цена:
38 00 лв