Фототапет Еднорози

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10010759
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
 Фототапет Еднорози, подходящо преложение за детски помещения предназначени за  момичета. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена. Централната фигура е син еднорог 
 
5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Еднорози ?

Детският тапет с изображение на красиви големи еднорози е идеален избор за момичешка спалня. Този уникален тапет пренася малката принцеса в магичен свят, изпълнен с мечтания и фантазии.

Основното изображение на тапета представлява група от големи еднорози, които изпъкват на фона на преливащи се цветове в нежно лилаво, розово и синьо. Техните благородни силуети и ярките цветове придават на стаята усещане за прекрасен свят на приказки.

Отзад на еднорозите се простират красиви дъги в нюанси на розово, жълто, синьо и лилаво. Тези дъги добавят допълнителен вълшебен акцент към общия дизайн на тапета.

Облаци и звезди в синьо и розово се разпръскват около еднорозите и дъгите, създавайки усещане за лекота и свобода. Тези елементи на декорацията придават на стаята допълнителен уют и топлина, като създават магично преживяване за детето.

С този детски тапет, стаята на малката принцеса ще се превърне в уютно и вълшебно място, където тя може да разгърне своите фантазии и създава свои светове на приказки. Дизайнът на тапета подпомага развитието на детската въображение и предлага прекрасна атмосфера за игра и почивка.

Този тапет е подходящ за детски стаи и ще създаде магично настроение, което ще бъде оценено от малката Ви принцеса. Изберете този уникален детски тапет, за да създадете незабравимо преживяване за детето си и да му осигурите уютно и вдъхновяващо място за отрастване.

Какъв е срокът за изработка на детски тапет Еднорози?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Еднорози?

Този детски тапет с красиви големи еднорози, дъги, облаци и звезди е идеален за декорация на спалнята на малки момичета. Със своите нежни цветове в лилаво, розово и синьо, тапетът създава магична атмосфера и пренася детето в свят на приказки. Подходящ е за всички детски стаи, които се нуждаят от доза вълшебство и красота. Добавяйки елементи на игра и въображение, този тапет ще създаде уютно и вдъхновяващо пространство, където детето може да се наслаждава на мечти и фантазии.

Цена:
38 00 лв