Фототапет - Пиленца приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-22
5.00
794

Фототапет – Пиленца приятели в сини и жълти цветове.  Тапетите се характеризират със завидна устойчивост на цветовете и материала под атмосферното влияние на времето. 

 

2 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

Фототапет - Пиленца приятели, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пиленца приятели?

Тапетът, който описвате, е идеален за детска стая на малко момченце или бебе момченце. Дизайнът на тапета включва прекрасна луна и пухкаво облаче, върху което са разположени две сладки пиленца. Около тях са разпределени малки звездички, които допълват визуалната атмосфера на тапета. Цветовете, които преобладават в дизайна, са синьо, жълто и бяло.

Тапетът е оформен в свеж и ярък стил, подходящ за детска стая. Синьото представя небето и придава усещане за спокойствие и безкрайност, докато жълтото и бялото допринасят за нежността и радостта в пространството. Тази комбинация от цветове и образи създава уютна атмосфера и придава на стаята игривост и мечтателност.

Тапетът е изработен от качествени материали, което го прави лесен за поставяне и поддръжка. Той предлага вълшебно преживяване и създава привлекателна обстановка в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с детски животинки е идеален за декорацията на детска стая за момченца или бебе момченце. Неговият нежен и игрив дизайн, представляващ луната, облаче, спящи пиленца и звездички, създава спокойна и мечтателна обстановка. Цветовете синьо, жълто и бяло придават свежест и радост. Този тапет ще донесе уют и вълнение в детската стая, създавайки място за игра и сънища.

Цена:
38 00 лв