Фототапет - Планети и съзвездия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-48
5.00
794
 Фототапет - Планети и съзвездия, подходящ за апликация в детски стаи от смесен тип.  Артистично предложение, което добави интересен акцент в помещението. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Ками Георгиева

Възползвах се от офертата за 4 календара + подарък 12 джобни календарчета и 1 ключодържател! Прекрасни са, много бързо и коректно се отнесоха, и с високо качество бяха направени! Ще се възползвам отново от услугите! Благодаря Ви и Препоръчвам и на други хора да ползват Вашите услуги! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планети и съзвездия?

Магичен детски тапет с космическа тематика. Върху тапета са изобразени планети, съзвездия, космически кораби и звезди. Този тапет е идеален за детска стая на момче или за използване като декорация в детска градина или училище.

Цветовете, използвани в тапета, са тъмно и светло синьо, розово и жълто. Тъмните и светлите нюанси на синьото създават усещане за дълбочина и пространство, което е характерно за космоса. Розовите и жълтите акценти придават живост и игривост на дизайна.

Тапетът създава атмосфера на загадъчност и вълнение, като предлага на децата вълшебно пътешествие из безкрайните простори на космоса. Визуалните елементи на планети, съзвездия и космически кораби ще вълнуват и вдъхновяват децата да изследват небесните тайни и да развиват своето въображение.

Този тапет с космос е не само декоративен елемент, но и образователен инструмент, който може да подпомогне интереса на децата към астрономията и науката. Той създава уютна и вълшебна обстановка в стаята, която ще превърне пространството в зона за иг

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет на тема космос е подходящ за различни обекти. Той може да бъде използван в детската стая на момче, създавайки му вълшебна космическа атмосфера. Освен това, тапетът е подходящ и за приложение в детски градини или училища, където може да предложи интересна и образователна декорация. Неговите ярки цветове и изображения на планети и звезди ще вдъхновят децата да развиват своето въображение и интерес към космоса. Независимо дали се използва у дома или в образователна среда, този тапет ще създаде магическо преживяване за децата.

Цена:
38 00 лв