Фототапет - Балонче

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0012
5.00
794

Фототапет –  Балонче. Впечатляващ свеж дизайн, подходящ за апликация в детска стая. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

 

3 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Фототапет - Доброто динозавърче, изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Балонче ?

Този детски тапет е перфектно допълнение към всяка детска стая, спалня или коридор. Вдъхновен от детската радост и безгрижие, тапетът изобразява сладко момиченце, което прави балонче от дъвка.

Доминиращите цветове в дизайна са бежово, жълто, светло и тъмно синьо, които създават топла и приятна атмосфера. Бежовият фон придава усещане за спокойствие и комфорт, докато жълтото придава свежест и енергия. Светло и тъмно синьото добавят нотка на игривост и въображение.

Момиченцето на тапета е изобразено с безгрижие, като създава вълнуваща и приятна атмосфера в стаята. Балончето от дъвка, което прави, представлява символ на детската наслада и невинност.

Този тапет е перфектен начин да се пренесе детска магия и красота във всяко помещение. Неговият дизайн ще вдъхнови децата да изразяват своето въображение и творчество. Всеки поглед към този тапет ще създава усещане за радост и щастие, което е съществено за растежа и развитието на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорация на детски стаи, спални или коридори. С неговия свеж и игрив дизайн, тапетът създава уютна атмосфера и вдъхновява децата да изразяват своето въображение. Неговите цветове - бежово, жълто, светло и тъмно синьо - са спокойни и живописни. Този тапет ще внесе радост и настроение в детските пространства и ще помогне за създаването на магично място, където децата могат да си играят.

Цена:
38 00 лв