Магичен планински водопад - Тапет за спалня и домашен интериор | Фото Тапети

Фототапет планински водопад

Флис - Канаваца
Продуктов код wall7
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет планински водопад ?

Тапет за всекидневна Планински водопад, представлява красив и магичен планински водопад. Той е идеален декор за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Дизайнът на тапета е вдъхновен от природата и представя разнообразие от цветове и нюанси, които създават усещане за хармония и спокойствие.

Основните цветове на тапета включват нюанси от бежово, светло и тъмно зелено, синьо и бяло. Тези цветове се съчетават хармонично, за да създадат естествена и освежаваща атмосфера в помещението. Бежовите тонове придават топлина и уют, светлите и тъмните зелени нюанси приличат на планинските гори и добавят елементи на природата към интериора. Синьото придава освежаващ ефект, представяйки ясното небе и свежестта на водата, докато белият цвят допринася за чистота и светлина.

Тапетът на планинския водопад ще внесе естествената красота на природата във вашият дом, създавайки уникална атмосфера и визуално привлекателен интериор. Неговият магичен дизайн и палитра от цветове ще донесат спокойствие и хармония във вашето ежедневие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет на планински водопад е подходящ за различни помещения и интериори. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете уютна и релаксираща обстановка. Във вашата всекидневна или хол, той ще добави естествена красота и освежаваща атмосфера. В коридора тапетът ще предложи визуална динамика и интересен фокус. Ако желаете да превърнете кухнята си или офиса в природно убежище, тапетът с планински водопад ще бъде прекрасно допълнение. Той придава усещане за спокойствие и природна красота, без значение къде ще го използвате.

Цена:
35 00 лв