• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Пол
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Чаши със снимка

Разгледай още:
Забавни чаши със снимка Зодиакални чаши Национални Патриотични чаши Чаши Авто - Мото Чаши за 8-ми Март Чаши за двойки Чаши за Именни Дни Чаши за Рожден Ден Чаши с надписи Чаши със снимка за влюбени Чаши със снимка за Коледа Чаши със снимка за Свети Валентин Чаши със снимка на Отбори Комплекти Чаши

Чаши със снимка

Чаши със снимка е категория, в която сме подбрали за вас различни предложения за щампи върху керамични чаши за кафе, чай, мляко. Тук може да откриете интересни предложения, с които можете да изненадате вашите близки, приятели и любими хора. С персонално избработена за тях чаша с намечатано тяхно име като чашата на, принцесите се казват и много други. Интересни идеи за подарък за имен ден за Петровден, Ивановден, Йордановден, Димитровден, Гергьовден, Никулден, Стефановден, Цветница, Атанасов ден, Антонов ден и много, много други. А за рожден ден, може да персонализирате чаша за любим човек, за родените пред месец Януари, Февруари, Март, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември и Декември.

Подарък чаша със снимка или персонално послание

Всяка една чаша може да бъде персонализирана с име, месец, година или дата на раждане или важно събитие по ваш избор. А ако желаете подаръкът ви да бъде още по-специален, може да добавите ваша снимка или снимка с любим човек, приятел, семейство, домашен любимец или незабравим за вас момент, който искате да запечатате по един оригинален начин. Можете да изненадате своите родите с уникална чаши със снимка за осми марти или да ги зарадвате с чаша, че биват повишени в баба и дядо. Или да подарите на своята половинка чаша с нежно послание на моя любим, на моя съпруг или на моята любима. Уникалните щампи в тази категория са подходящи за всеки, който обича да радва другите и да създава спомени. А какво по-хубаво от това да зарадвате близките си с персонално изработена за тях изненада, с която да започва денят им, а именно с чаша горещо кафе и нежно послание с ваш текст и снимка.