Чаша - Най-добрата приятелка на света

Стандартна
Код k361
5.00
796

Чаша с двустранен надпис за най-добра приятелка.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 12 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл. 

Чашата е не само съд за напитки, но и символ на връзката, която споделяте с вашата най-добра приятелка. Тя е този специален човек, който винаги е до вас, готов да ви подкрепи, да сподели вашия смях и сълзи, и да бъде там в най-важните моменти на живота ви. Тази чаша е наистина нещо специално, като вашата приятелка.

На едната страна на чашата има нежно послание: "За моята най-добра приятелка". Тази дума изразява всичко, което чувствате към нея - благодарност, обич и признателност за това, че тя е част от вашето сърце.

На другата страна на чашата има двустранен надпис, който символизира връзката ви: "С подкрепата и смеха нашите сърца се обогатяват". Тези думи напомнят за всички споделени моменти и колко цените приятелството си.

За да направите тази чаша още по-специална, можете да я поднесете със стилна декорация от цветя. Цветята са символ на красота и приятелство и ще допълнят вашето послание към най-добрата си приятелка.

Тази чаша е не просто предмет, а начин да изразите своите чувства и да й напомните колко сте благодарни за нейната присъствие в живота си.

Текст: 
"Най-добрата
приятелка 
на света
Тони


На моята 
ПРИЯТЕЛКА

Помни, че заради теб:
СЕ СМЕЯ по-СИЛНО,
ПЛАЧА по-Малко,
и съм
ЩАСТЛИВА много ПОВЕЧЕ!
Благодаря ти, че винаги си до мен!
Обичам те! "
*Изработва се с желано от вас име. Името може да добавите в полето "Желано име"
А ако вие имате по-интересно или специално посланите, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за подарък за всеки, който цени истинското приятелство. Без значение дали сте приятели от дълго време или новоприяти, тя ще изрази вашата обич и признателност. Подарете я на най-близката си приятелка за рожден ден, като подарък за имен ден или дори без никакъв повод, просто за да й напомните колко тя е специална в живота ви. Тази чаша съчетава красив дизайн и емоционално послание, което я прави подходяща за всеки, който стой на мястото на "най-добра приятелка" във вашето сърце.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв