Чаша с надпис - Аз съм Митко и карам бирата да изчезне

Стандартна
Код kta525_5
5.00
796

Забавна чаша с надпис – Аз съм Митко и карам битара да изчезне.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име. 
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 22 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Чаша за имен ден или специален празник с ваше име и изчистен дизайн. Чашата се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чаша с надпис "Аз съм Митко и карам бирата да изчезне" е идеалният начин да комбинирате забавление и личност в един оригинален подарък. Със своя изчистен дизайн в черно и жълто, тази чаша ще носи усмивки и ще напомня на всеки, че в живота трябва да се наслаждаваме на моментите с хумор и стил.

Освен забавен, този подарък за мъж има и сантиментална стойност. С възможността за персонализация с вашето име или името на получателя, чашата става уникална и специална. Тя е подходяща за важни поводи като имен ден или рожден ден, където искате да изразите своята нежност и обич към близък човек.

Подаряването на тази чаша може да бъде специална изненада, която ще запечатате във времето. Независимо дали сте близък приятел, роднина или колега, тази чаша ще бъде не само функционален предмет, но и символ на вашата уникална връзка. Така че не се колебайте да я подарите и да споделите радостта на забавлението и сантимента, които тя представлява.

Текст: 
"Аз съм
Митко
и карам бирата 
да изчезне!
Каква е твоята
супер сила?

*Името може да бъде променено по ваше желание. Може да го добавите в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Чашата с надпис "Аз съм Митко и карам бирата да изчезне" е подходящ подарък за всеки, който обича хумора и иска да се наслаждава на живота. Тя е идеална за приятели, колеги, братя, сестри, родители или всеки, който обича бирата и има чувство за хумор. Със своя оригинален дизайн и възможността за персонализация с име, чашата е подходяща за всякакви важни поводи - рождени дни, имен дни, юбилеи или просто като израз на приятелска или семейна обич. Тя ще създаде усмивки и специални спомени за всеки, който я получи.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

Цена:
19 50 лв