Персонализирана чаша с надпис за Димитър - Идеален подарък със стил | Чаши със снимка

Чаша с надпис - Най-добрите се казват Димитър

Стандартна
Продуктов код kta524_5
5.00
794

Дизайнерска чаша с надпис – Най-добрите се казват Димитър.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име, като може да го добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 4 часа

Стандартна 19.50 лв

Канче 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!
Допълнителна информация

Красив и предпочитан модел чаша за имен ден или специален празник с ваше име. С пълноцветен печат и се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата с надпис "Най-добрите се казват Димитър" представлява изискано съчетание от красив дизайн и персонализация, което я прави уникална и подходяща за всякакъв повод. Дизайнът на чашата включва хармонично съчетание от сини и черни нюанси, което придава на нея елегантен и стилен вид. Името "Димитър" е вдълбочено в чашата и я прави по-специална, като същевременно има възможност за вписване на име на получателя.

Тази чаша е перфектният подарък за ваш близък - баща, брат, съпруг или приятел, тъй като съчетава в себе си красив дизайн и персонална нотка. С нея можете да изразите своята обич и признателност към специалния човек във вашия живот. Независимо дали става въпрос за имен ден, рожден ден или просто желание да изненадате някого с нещо оригинално, тази чаша е идеалният избор.

С "Най-добрите се казват Димитър" чашата може да се превърне в сантиментален и оригинален подарък за имен ден, който ще бъде ценен и обичан от всеки, който го получи.

Текст: 
" Всички
мъже 
са създадени
ЕДНАКВИ
но само
НАЙ-ДОБРИТЕ
се казват
ДИМИТЪР

*Името може да бъде променено по ваше желание. Добавяте го в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Чашата с надпис "Най-добрите се казват Димитър" е подходяща за подарък за всеки, който се казва Димитър или за всеки, който има близък или приятел с това име. Тя може да бъде чудесен подарък за имен ден, рожден ден, годишнина, или просто като израз на признателност и обич към специалното лице във вашето сърце. Този уникален и персонализиран подарък ще достави радост и ще остане с него като специална памет за много години напред.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

Цена:
19 50 лв