Чаша с надпис - Най-добрите се казват Димитър

Стандартна
Код kta524_5
5.00
802

Дизайнерска чаша с надпис – Най-добрите се казват Димитър.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име, като може да го добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 3 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Красив и предпочитан модел чаша за имен ден или специален празник с ваше име. С пълноцветен печат и се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата с надпис "Най-добрите се казват Димитър" представлява изискано съчетание от красив дизайн и персонализация, което я прави уникална и подходяща за всякакъв повод. Дизайнът на чашата включва хармонично съчетание от сини и черни нюанси, което придава на нея елегантен и стилен вид. Името "Димитър" е вдълбочено в чашата и я прави по-специална, като същевременно има възможност за вписване на име на получателя.

Тази чаша е перфектният подарък за ваш близък - баща, брат, съпруг или приятел, тъй като съчетава в себе си красив дизайн и персонална нотка. С нея можете да изразите своята обич и признателност към специалния човек във вашия живот. Независимо дали става въпрос за имен ден, рожден ден или просто желание да изненадате някого с нещо оригинално, тази чаша е идеалният избор.

С "Най-добрите се казват Димитър" чашата може да се превърне в сантиментален и оригинален подарък за имен ден, който ще бъде ценен и обичан от всеки, който го получи.

Текст: 
" Всички
мъже 
са създадени
ЕДНАКВИ
но само
НАЙ-ДОБРИТЕ
се казват
ДИМИТЪР

*Името може да бъде променено по ваше желание. Добавяте го в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Чашата с надпис "Най-добрите се казват Димитър" е подходяща за подарък за всеки, който се казва Димитър или за всеки, който има близък или приятел с това име. Тя може да бъде чудесен подарък за имен ден, рожден ден, годишнина, или просто като израз на признателност и обич към специалното лице във вашето сърце. Този уникален и персонализиран подарък ще достави радост и ще остане с него като специална памет за много години напред.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

Цена:
19 50 лв