USB флашки

USB флашка (външна памет) са с различен капацитет. Персонализираните флашки са интересен, практичен и личен подарък. 
Те са чудесна идея и за рекламни кампании с фирмено брандиране.

USB флашки

USB флашки – със снимка, гравирано име, послание

USB флашка (памет) са с различен капацитет. При нас ще откриете интересни и стилни флашки, подходящи за подарък. USB флашките чудесна идея и за рекламни кампании с фирмено брандиране.
Външната памет /USB флашка/ е стилен, малък и практичен подарък. , Може да бъде брандирана /надписана индивидуално/ по Ваш стил и дизайн.
Ние предлагаме персонализирани USB флашки със снимка, с гравирано име или специално послание. Изключително практичен и различен подарък. Имате възможност да съберете и съхраните важна информация или библиотека с вашите любими песни и снимки.
Персонализираната флашка е подходящ подарък за приятел, любим човек, колега или ваш близък. Може да гравираме по Ваше желание - кратък текст или да отпечатаме любимата ви снимка.  Ние сме се ориентирали към качествено обслужване и богато разнообразие на гравирани USB флашки. Те могат да бъдат с различна памет, според вашите предпочитания. Използваме иновативни технологии и методи за печат, като лазерно гравиране или директен печат.

Персонализирана флашка със снимка и гравирано име

Изберете един разнообразен и практичен подарък, като се възползвате от персонализиране със снимка или гравирано име. Това е подходящ подарък за фирмено парти, а защо не и за Коледа. Създайте Ваш оригинален дизайн. Направете USB флашка с гравирано послание или снимка. Ако не откривате в тази категория вашия дизайн, потърсете ни и ние ще се погрижим да превърнем вашите мечти в реалност. Предимството на персонализираните флашки, е че можем да предложим различни варианти, които ще съвпаднат с вашия вкус.

Защо да изберем персонализирана USB флашка?

Персонализираните подаръци имат специална стойност и са предпочитани. Персонализираните Флашки са подходящи за всеки, с повод или без повод. Не забравяйте, че това не е обикновен подарък – той е толкова практичен, удобен и необходим, че неминуемо ще се превърне в любим аксесоар за неговия получател. Ние в Арт Гифт може да превърнем всяка USB флашка в оригинален, забавен и специален подарък. Работим за Вас и вашите идеи, за да създадем перфектният подарък заедно. Разчитайте на нас да направим един уникален и неповторим подарък. Много от нашите клиенти предпочитат лазерното гравиране, което превръща USB флашката в оригинално и красиво бижу. При лазерното гравиране възможностите са неограничени.