Кожен ключодържател На тати

Код kls_93143-13-tati
5.00
802

Кожен ключодържател с метална плочка и послание "На тати"
Размери:
Размер на ключодържателя: 65x25mm
Размер на полето за гравиране: 40x20mm
Двустранно гравиране. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права 

5 поръчки за последните 20 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Черен, кожен ключодържател с метална плочка и послание за баща.
Ключодържателя е двустранен, гравиран с фабер лазер. Изпраща се в картонена кутийка.

Какво представлява Кожен ключодържател На тати ?

Кожен ключодържател на тати, от Art-Gift.net е един прекрасен и стилен аксесоар, който е не само красив, но и ще носи със себе си невероятно послание за вашия баща. Това е перфектният начин да изразите благодарността си за всичко, което е направил за вас и за значението, което той има в живота ви.

Този ключодържател се изработва чрез гравиране, което представлява отнемането на горния повърхностен слой на материала, за да създаде индивидуален и уникален дизайн. Този процес придава на ключодържателя изискан и персонален вид, който го прави идеален подарък за всеки мъж.

Независимо дали сте в търсене на подарък за неговия имен ден, подарък за рожден ден или просто искате да му покажете, че мислите за него, този ключодържател е отличен избор. Можете да го направите персонален ,с желан от вас текст, който изразява вашите чувства и благодарност към баща ви. Този уникален ключодържател ще му напомня за вашата обич всеки ден.

Подарете този стилен и персонализиран ключодържател на вашия баща и създайте специален и незабравим момент, който ще бъде ценен дълго време напред.

За кого е подходящ Кожен ключодържател На тати ?

Този кожен ключодържател с гравиране е идеален подарък за всеки специален мъж във вашия живот - баща, син, брат, приятел или партньор. Със своя стилен и персонализиран дизайн, той изразява вашата обич и признателност към тях. Подходящ е за рожден ден, имен ден, юбилей, или просто като израз на вашата грижа и внимание. Този уникален аксесоар съчетава функционалност с емоционалност и ще бъде оценен като ценен подарък, който напомня за специалната връзка между вас.

 Текст: 
"НА ТАТИ
БЛАГОДАРЯ
за всеки съвет,
за това, че си
строг, но 
мъдър с мен.
За всики
усилия, които
си положил,
за да бъда това,
което съм!
ОБИЧАМ ТЕ! "

*Гравирането е двустранно. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.
*Възможна е редакция на текста по ваше желание - необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв