Чаша - Мамо, ти си супер герой!

Стандартна
Код knat_5
5.00
802

Страхотна, дизайнерска чаша за вашата майка. 
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 13 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерска чаша за специален повод за вашата майка. Практичен и оригинален подарък. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата "Мамо, ти си супер герой!" е не просто обичайно съд за напитки, а истинско изкушение, което обгръща вашата най-драгоценна майка с нежност и признателност. Сърцето на тази чаша се изпълва с топло послание, което отразява всички чувства и уважение, които носим към нея.

От едната страна, чашата е като малка книга, съхраняваща в себе си вашите думи, написани с любов и благодарност. "Мамо, ти си супер герой!" - този надпис не е просто декорация, а пламенен стимул да й припомните, колко специална е за вас.

От другата страна, чашата се оправя с изискана декорация, която е като свеж ветрец в най-красивите градини. Тя добавя нотка на елегантност към всяка наливка, напомняйки на вашата майка, че тя заслужава най-доброто.

С тази чаша можете да създадете специална изненада за майка си, независимо от повода. Не е нужно да чакате празници като Осми Март, Рожден ден или Имен ден, за да изразите своите чувства. С нея, дори обикновеният ден може да се превърне в незабравим момент, когато ще й напомните колко много означава за вас и колко я обичате.

Текст: 
"Мила мамо,
ти си повече от 
безстрашна.
Ти си повече от
супер герой.
Ти си повече от
най-добра приятелка.
Ти си моят живот!"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за всички синове и дъщери, които искат да изразят своята обич и признателност към своите майки. Независимо от възрастта или повода, тя предоставя уникален начин да се сподели чувствата и да се напомни на майката, че тя е истински супер герой в живота на своите деца. Тази чаша е идеален подарък за Рожден ден, Осми Март или Имен ден, но също така може да бъде подарена и без конкретен повод, за да се напомни за безкрайната обич и признателност през всеки ден.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush
Вижте още идеи и предложения за  подарък за мама с много чувства и емоции.

Цена:
19 50 лв