Стойка за яйце Зайче с ваше име

Код MDF_n9
5.00
802

Великденското зайче-стойка за яйце с името на вашето детенце в син цвят, за момченце.
Изработено от дървен материал.
В полето "Желано име" може да запишете името на вашето дете.
Размери 22см / 14см
Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената.

2 поръчки за последните 19 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Размерът на дървеното зайче е 22х14см.
*Може да видите същия дизайн на Великденско зайче в розов цвят, подходящо за момиче. 

Яйцето е с илюстративна цел и не се включва в цената.

Какво представлява стойката за яйце?

Лазерно изрязаният дървен сувенир, представляващ зайче, е нежно и уникално произведение, което носи специално значение за вашето детенце. Това изящество от дърво е изработено с майсторство и внимание към детайлите.

Зайчето е изрязано с изключителна прецизност и внимание към дизайна. На него се изписва името на вашето дете със синьо, което му придава още по-личен характер и усещане за принадлежност.

В основата на зайчето е позициониран ринг, който служи за закрепване на Великденското яйце. Яйцето е в синьо и има прекрасна папионка, съчетаваща се с името на вашето дете. Този малък акцент придава сезонно настроение на сувенира и го прави подходящ подарък за Великден.

Този сувенир съчетава изкуство и персонален акцент, който ще напомня на вашето дете за неговата уникалност и специално място в сърцето ви. Яйцето, което се поставя в основата, може да бъде боядисано или дори напълнено с шоколад, за да предложи още по-голямо изненада и радост.

Този сувенир е символ на любовта и грижата ви към вашето дете, изразен чрез изкуство и красота.

От какъв материал е изработена стойката за яйце? 

Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на стойката за яйце великденско зайче?

Височина: 22см.
Широчина 14см.
Стойката и зайчето са 2 отделни елемента, които вие трябва да сглобите при получаването им. 

За кого и за какъв повод е подходяща стойката за яйце?

Изключително подходящ подарък за великденските празници, с който може да зарадвате малките слънчица. Освен, че може да изненадате вашето детенце, син, може да направите и подарък за , подарък за племеник, подарък за детето на ваши приятели, внук, а дори да направите запомнящ се подарък на цяла група дечица в детската градина или училище. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Вижте още продукти за подарък за Великден

Цена:
27 00 лв