• Подкатегории
    • покажи повече
  • Тема на бодито
  • Брой снимки
  • Повод
  • Пол
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Подарък за кръщене

Подарък за кръщене

Имате нужда от подарък за кръщене?

Нещо малко и красиво, с което да изненадате своите гости в този специален за вас ден?
Искате ли да оставите красив и нежен спомен в своите близки и приятели? Какво ще кажете за магнити от МДФ със снимката и името на вашето малко съкровище?
Всеки магнит за подарък за кръщене се изработва персонално за вашия повод – с вашите име, дата, снимка или послание.
Ако пък вие сте гост на празника и търсите подарък за кръщене, също имаме решение за вас. Може да изберете сладко бебешко боди, което винаги да напомня на семейството за специалния ден. Или с което да направите сладки снимки на своете детенце.
Или може би ще бъдете кръстница и търсите подарък за кръщане? Допълнете изненадата с персонална кърпичка за ръчички за малчугана с персонален надпис, име или дата.
Тези и още страхотни идеи за подарък за кръщене може да откриете при нас и да направите деня незабравим. 

"Подарък за кръщене" - изберете нещо специално за момента

Кръщенето е един от най-важните дни в живота на всяко дете и момента заслужава специално внимание и празнично настроение. Ако сте поканени на кръщене и все още търсите подходящ подарък, нашият магазин може да ви помогне. Предлагаме разнообразие от подаръци за кръщене, които са персонализирани, емоционални и специално изработени за този повод.

Можете да изберете от нашата колекция от подаръци за кръщене, която включва ръчно изработени рамки за снимки, гравирани кръстчета, кутии за съхранение на спомените от кръщенето, персонализирани чаши за момичета и момчета, както и много други уникални идеи за подаръци.

Нашите подаръци за кръщене са създадени с мисълта за специалния ден и включват индивидуално подбрани детайли, които ще направят подаръка още по-специален. Също така, всички наши продукти са висококачествени, устойчиви и издържливи, за да се запазят за дълго време.

Изберете нещо специално за момента и направете кръщенето на вашето момче или момиче още по-незабравимо с нашите подаръци за кръщене. Очакваме ви в нашия магазин, където можем да ви помогнем да намерите най-подходящия подарък за този специален повод.

Подарък за кръщене - идеалният начин да покажете своето уважение и любов към вашето кръщенско дете. В нашия магазин можете да откриете изключително избрани магнитчета, хавлии, бебешки бодита, покани и картички, които ще направят кръщенето още по-специално и запомнящо се. Нашите продукти са висококачествени и подходящи за всякакви бюджети. Изберете от нашето разнообразие от подаръци, които със сигурност ще оценят и родителите на кръщенското дете. Ние ви предлагаме стилни и персонализирани подаръци, които със сигурност ще направят впечатление на всички гости и ще направят този ден още по-специален. Не се колебайте да ни посетите и да откриете перфектният подарък за кръщене