• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
  • покажи повече
 • Тема на бодито
 • Вид дъска
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за рибар

Сред предложенията ни за подарък за рибар може да откриете часовник с надпис “Най-добрият рибар” или бебешко боди “Честит рожден ден, тате, аз съм твоето рибарче.”.
С многобройните ни идеи може да направите незабравим подарък за най-запалените рибари.

Подарък за рибар

Интересни подаръци за рибари

Знаем, че всеки любител на риболова си има всички принадлежности, необходими за това занимание и разпускащо хоби. Всеки рибар има минимален набор въдици (въртящи се), куки, въдица, поплавък, потъвачи и други уреди. По-сериозно запалените най-вероятно са още по-качествено оборудвани и снабдени с всичко необходимо.

Именно тази подготовка на рибарите прави избора на подарък и изненада за тях доста труден и непосилен понякога за близките им. Точно в тези моменти ArtGift идва на помощ. Много голямо разнообразие от сувенири, закачливи подаръци, чаши и забавни рибарски карикатури, с които ще успеете да зарадвате всеки рибар.

И какво да подарим на някой, който изглежда има всичко, което може да му е полезно за риболов?

Подарък за рибар може да бъде всичко, което да съчетава в себе си личните предпочитания и любовта към риболова.
Сред предложенията ни за подарък за рибар може да откриете часовник с надпис “Най-добрият рибар” или бебешко боди “Честит рожден ден, тате, аз съм твоето рибарче.”.
С многобройните идеи можете да направите незабравим подарък за най-запалените рибари - професионалисти или любители.

Персонални подаръци за рибар

Дървен сувенир, лазерно изрязан, с директно отпечатано пожелание върху дърво за рибар. Тук можете да се развихрите със забавни текстове или някаква важна дата за рибаря. Името му или само инициалите също са вариант за гравиране. Определено ще стане част от интериора или украсата в дома му.

Дървена дъска с гравирано име, послание и изображение. Предлагаме 2 форми на дъските, като всяка форма кухненска дъска е с различен размер.
Кейс за телефон, персонализиран с имена и закачлив текст също е подарък, който всеки ден ще усмихва вашия близък.

Идва ред на многото видове чаши, с които ще изпъкнете с хумор и оригинален подарък за рибар. Чашите са с най-различни забавни надписи, както и възможност да вмъкнете и името на рибаря или нещо, което искате да го развесели. Дръжките са с разнообразни форми и цветове. Има и опция да изберете магическа чаша, която променя визията си при топла и студена течност.
Все по-търсенето канче също е сред оригиналните опции заради издръжливостта си и опцията да се носи по време на риболова без значение какви са условията.

Любимата метална бутилка също намира своето място сред подаръците за рибар на ArtGift. С гравирани имена, забавни текстове и послания, които определено ще развеселят близкия ви рибар.
Мултифункционален инструмент от неръждаема стомана с 11 функции. Има включено упътване и черно кожено калъфче. Този подарък пък можем да го причислим към подаръците за рибар с практична функция и определено ще му влезе в употреба по време на риболова.

Джобно ножче – има ли мъж изобщо, който не иска подобен аксесоар. Практичен, удобен, с много функции и изчистена визия. Прибран в джоб на раница, панталон или чанта, джобният нож влиза в употреба при всеки риболов, така че е една от задължителните придобивки.

Тениски с надписи „Днес съм на риболов“, „Риболовът е начин на живот“ ще впечатлят всеки рибар. Особено, ако е запален по хобито си. Не се чудете!
След ловенето на риба идва ред и за събирането на близки и приятели около скарата и барбекюто. Метални прибори за излет и комплект за барбекю са не само оригинални подаръци, но и доста нужни бихме казали. Няма да седят прибрани в шкафа и бъдете сигурни, че редовно ще бъдат използвани.

Метална чаша с карабинер, метална бутилка с чашки, бамбуков комплект – все повече и повече идеи за подарък на рибар, от които самите вие ще останете доволни, че сте подарили.
Зарадвайте близки и приятели с подаръци от ArtGift, за да се радват и на оригинален, и на персонален подарък именно за тях и точно за любимото им хоби.

Подарък за рибар – нещо специално за любителите на риболова. При нас в Art-Gift, може да откриете разнообразни артикули със забавни послания, имена или карикатури.
Ако ви предстои да направите подарък на рибар, тук може да откриете интересни предложения – тениски, чаши, картини, часовници, а дори и фототапети.
Подарък за рибар може да бъде всичко, което да съчетава в себе си личните предпочитания и любовта към риболова.