Фототапет Вечни квадрати

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10737367
5.00
794

Уникален Фототапет Вечни квадрати , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Вечни квадрати?

Този многоцветен абстрактен тапет включва квадрати в различни цветове, които се съчетават в голяма мозайка. Цветовата палитра на тапета включва нюанси от бежово, зелено, тъмносиньо и кафяво, които създават една живописна и динамична комбинация.

Този тапет е изключително разнообразен и привлича вниманието си със своите ярки и живи цветове. Квадратите са подредени насърчаващо и придават на стената изключителна структура и интерес. Тапетът е изработен с внимание към детайла и предлага впечатляваща визия на всяко помещение, където се постави.

С бежовите и кафяви оттенъци тапетът създава уютна и топла атмосфера, като придава на стаята една природна естественост. Зелените нюанси добавят свежест и живост на обстановката, придавайки атмосфера на природата и хармонията. Тъмносините елементи придават дълбочина и мистериозност, допълвайки цветовата палитра на тапета със смелост и контраст.

Този тапет е идеален за различни помещения като дневна, кухня, хол или офис. Той може да се използва както за основен акцент в стаята, така и за допълнителен елемент, който придава стил и уникалност. Неговият изразителен дизайн привлича вниманието и създава вълнуваща атмосфера.

Независимо дали искате да освежите интериора на дома си или да добавите художествен акцент в офисното пространство, този многоцветен абстрактен тапет е отличен избор. Той придава живот и характер на стените, създавайки уникално преживяване и визуално удоволствие за всички, които го забележат.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този многоцветен абстрактен тапет е подходящ за различни помещения, включително дневни, кухни, холове и офиси. Неговите красиви цветове и уникален дизайн ще придадат стил и индивидуалност на всяко пространство. Тапетът е подходящ за създаване на уютна обстановка в домашна среда, както и за добавяне на естетика и професионализъм в офисните помещения. Независимо от мястото, където го поставите, този тапет ще привлича вниманието и ще създава впечатляваща визия.

Цена:
38 00 лв