Фототапет Шоколадови листенца

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10019396
5.00
794

Уникален фото тапет Шоколадови листенца, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Николета

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Ivalina Vasileva

Art-Gift, Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така. Весели празници Ви желая

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Шоколадови листенца ?

Тапет за спалня "Шоколадови листенца" е един абстрактен дизайн, който предлага комбинация от кафяви и златисти нюанси върху бежово-кафяв фон. Дизайнът се състои от малки квадратчета, на които са поставени листа, създавайки усещане за движение и органичност.

Този тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса, включително спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Неговите нежни, естествени цветове ще добавят топлина и уют на всяко помещение.

Изработен от висококачествени материали, тапетът е лесен за поставяне и поддръжка. Неговата издръжливост гарантира, че дизайнът ще запази своята красота и цветове дълго време.

Тапетът "Шоколадови листенца" е идеален избор за хора, които търсят съчетание от елегантност, модерност и топлина в интериора си. Създайте уютна и стилна обстановка с този чудесен абстрактен тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Шоколадови листенца" е подходящ за различни помещения, включително домашна и офисна среда. Със своите кафяви и златисти нюанси върху бежов фон, той създава топъл и уютен ефект, който го прави идеален за спални, всекидневни, холове, кухни, коридори и офиси. Неговият абстрактен дизайн с листенца в квадратчета придава динамичност и интерес към интериора. Всяко помещение ще се възползва от неговата естествена красота и стил, създавайки уникална атмосфера.

Цена:
38 00 лв