Фототапет Рисувани бели цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10264885
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ива Илиева

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Даниела Иванова Цокова

Днес пристигнаха и нашите календари. Страхотни са. Много благодаря за направата и подаръците към календарите. Желая ви Весели празници

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Рисувани бели цветя ?

Тапет за хол Рисувани бели цветя, е вълшебно изображение на бели цветя, пресъздадено чрез акварелни техники. С леките щрихи на розово и жълто, този тапет излъчва елегантност и нежност, като добавя усещане за свежест и хармония във всяка стая.

С благородната си цветова комбинация този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. В спалнята той може да създаде уютна и релаксираща атмосфера, във всекидневната или хола да добави нотка на стил и изисканост, а в кухнята да подчертае естетиката и свежестта на стаята. Тапетът е също така подходящ за коридори или офиси, където ще придаде усещане за спокойствие и красота.

Техниката на акварела допринася за изчистеността и изяществото на изображението, придавайки му художествен вид. Цветята на тапета са изобразени с деликатни детайли и пастелни цветове, което ги прави изключително привлекателни и успокояващи за окото.

С този тапет на стените във вашият дом ще създадете атмосфера на красота и хармония. Белият фон и нежните цветя ще внесат светлина и свежест, докато розовите и жълтите нюанси ще добавят нежност и деликатност. Независимо дали го използвате за домашно или професионално помещение, тапетът ще стане фокусна точка и ще впечатли всички със своята красота и изтънченост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е универсален и подходящ за всяко помещение в дома или офиса. Той ще създаде атмосфера на спокойствие и естетика в спалнята, добавяйки уют и релаксация. Във всекидневната или хола, тапетът ще придаде стил и изтънченост. В кухнята, той ще добави свежест и изисканост. В коридора или офиса, тапетът ще внесе красота и спокойствие. Независимо от избраното място, този тапет ще бъде впечатляващ акцент и ще създаде привлекателност в стаята.

Цена:
38 00 лв